‘Photography is a love affair with life’ – Burk Uzzle

Mijn naam is Sarah Uytterlinde.

Een 28-jarige die zich niet zonder slag of stoot, zoals elk van ons, een weg door het leven probeert te banen.

Foto’s maken is iets dat mij helpt mijn wereld te organiseren, alles een plaats te geven. Mijn camera leert me alles, letterlijk en figuurlijk, in perspectief te plaatsen.

Ze kunnen overal gevonden worden. Het gaat niet echt over het op zoek gaan naar nieuwe dingen, maar de manier waarop je alles benadert en bekijkt. Dus waarom geen tijd maken om ze te gaan zoeken in de alledaagse dingen, hetgeen we zo vaak als vanzelfsprekend beschouwen?

Het liefst maak ik foto’s van mensen of objecten die ik ken. Dit leert me beter te kijken, naar buitengewone aspecten te zoeken in hetgene dat je al zoveel hebt gezien.

Een foto neem je met je hele ‘zijn’. Alle beelden die je beroeren, gebeurtenissen die je raken, boeken die je hebt gelezen, de mensen die van je hielden of je verlieten, zorgen samen voor jouw kijk op de wereld. Al deze componenten hebben mij gevormd, en vormen ook mijn foto’s.

De grootste ambitie die ik heb is dat degene die mijn foto’s bekijkt, ook al is het maar eventjes, voelt wat ik voel, ziet wat ik zie.

Op mijn pagina www.facebook.com/sarahuytterlindephotography kunnen jullie mijn doen en laten volgen.

10475967_728405207202514_4968474926318048056_o