Art by C.

Inspired by color and texture

fdsfdde

Mijn naam is Charlotte, ik ben 23 jaar en ik wil jullie graag laten kennismaken met mijn werken. Van kinds af kwam ik in aanraking met kunst, onder invloed van mijn papa, die zelf amateur-kunstenaar is. Mijn inspiratie komt voort uit de veelzijdigheid van verf, zowel op het gebied van kleur als op het vlak van textuur.

De basis van mijn filosofie is dat een werk niets hoeft te betekenen. Iedereen ziet wat hij zelf wil. Ik kan nooit op voorhand zeggen hoe een werk er zal uit zien, omdat ik dat zelf nooit weet. Telkens opnieuw begin ik met een aantal tubes of potten verf, een doek en een idee. Niet een gevoel, maar een idee. Een soort experiment waarbij ik de mogelijkheden van de verf wil testen. Zo kan verf gemanipuleerd worden door externe factoren als zand of water, maar kan ze ook zonder toevoegingen meerdere vormen aannemen. Na veel experimenteren heb ik een eigen techniek ontwikkeld die me toelaat verschillende texturen te creëren.

sqdddqs

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn werken, net als ik dat doe bij het creëren en dat jullie even benieuwd zijn om telkens nieuwe elementen te ontdekken die er daarvoor niet leken te zijn.

Voor meer informatie en met vragen kunnen jullie terecht op mijn pagina:

www.facebook.com/seeartbyc

rgreg